Peter Wildeboer en Klaas Anne Wietsma zijn bevriend sinds zij samen op de MTS-motorvoertuigentechniek zaten, in 1988. Sindsdien sleutelen ze al samen, beginnend met brommers, later overgaand op motoren en auto's.
Ondanks dat Klaas Anne in de motoren verder ging en Peter in de auto's, bleef het gezamenlijke sleutelen. Zo hadden ze samen een auto voor de autocross en later reden ze samen op circuits. Vele jaren huurden ze samen een schuur in Sint Annen om hun hobby te kunnen uitvoeren.
Al lang bestond het idee om samen een bedrijf te beginnen en met de start van Otomoto ging dus een grote wens in vervulling!

Peter Wildeboer

Peter woont in Sint Annen. Na gewerkt te hebben bij een aantal garagebedrijven zoals Auto Century en Kuil Banden, staat hij nu op eigen benen. Peter is gediplomeerd monteur en tevens APK-keurmeester.

Klaas Anne Wietsma

Klaas Anne, woonachtig in Woltersum, was 15 jaar lang de vaste monteur bij Joop Noordhof Motors aan de Rijksweg in Garmerwolde. Joop heeft zijn werkplaats gesloten op het moment dat Otomoto van start is gegaan en gunde het de jongens van harte. Klaas Anne is ook gediplomeerd monteur.

Het Pand

In het pand zijn twee afzonderlijke werkplaatsen gemaakt, Klaas Anne en Peter hebben hierin allebei hun eigen werkbank. Aan Peters kant bevinden zich drie bruggen voor auto's, Klaas Anne heeft drie hefbruggen voor motoren tot zijn beschikking.

Service

Om op locatie goede service te kunnen bieden, hebben we een grote servicebus. Wordt uw auto gerepareerd en kunt u niet zonder auto, dan hebben wij twee Volkswagen Polo's voor u tot onze beschikking.